Tips

Tips till gamers

2021-07-13

Är ni som mig som sitter inne och lirar tv/datorspel istället för att njuta sommarvädret? då har du kanske någon gång köpt ett spel på Steam, som förmodligen är det största plattformen för att köpa spel på en Windows eller Apple dator. Jag brukade köpa spel därifrån, men gör det inte lika ofta längre. Dock kan det hända att jag köper ett och annat spel då de har sommar eller vinterrean.

Varför jag slutat köpa spela från Steam är på grund att man oftast kan hitta samma spel billigare på något annat ställe, som också går att redeema så att man kan spela det på Steam. Ett favoritställe där jag ofta går och handlar ifrån är CDKeys. CDKeys är en s.k. grå marknad dvs. man ofta inte vet kanske vart de har köpt in nycklarna ifrån. Men till skillnad från många andra grå marknader så är CDKeys en väldig tillförlitlig marknad för att köpa spelen billiga. Själv har jag köpt en del spel därifrån utan haft någon som helst problem åtminstone. Så gör som jag för en gamer #sparadkrona 😉

Använd gärna min reflänk så får jag en liten kickback när du gör ett köp på CDKeys! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.