Nyheter

Voluto lägger ned sin tjänst

2020-08-26

Med anledning att jag för ett tag sedan skrev om Voluto och deras tjänst för att spara i digitalvalutor, så behöver jag med denna inlägg nu säga att de nu kommer lägga ned sin tjänst ganska omgående. Orsaken till det är för att de inte lyckats hitta något sätt att fortsätta finansiera projektet.

Du som har lagt pengar på ett konto hos Voluto har fram till den 29:e augusti på dig att ta ut. Om du inte gör det innan det datumet så kommer de göra en “forced withdrawal” som innebär att pengarna kommer skicka tillbaka till det konto som du skickade ifrån.

Tråkigt att tjänsten på korttid redan kommer läggas ned. Personligen tycker att tjänsten var intressant och hoppas att teamet kanske kan komma fortsätta med det på nåt viss innan de introducerar det till en större massa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.