Nyheter

Curve funkar igen

2020-06-29

Om du missade nyheten, eller inte har använt Curve under helgen så kanske du inte märkte något. På fredags bestämde sig FCA att man skulle stoppa all service för kort utgivna utav Wirecard. FCA är Storbritanniens motsvarighet till FI i Sverige tror jag. Det medförde att bland annat Curve slutade fungera eftersom deras kort är utgivna utav Wirecard.

De har under helgen uppdaterat användarna hur det ligger till med deras arbete att få igång tjänsten igen och det sista de sa på söndagskväll var att tjänsten skulle vara tillbaka på måndag. Vilket det också gjorde, så tummen upp för Curve otroliga jobb med att få tillbaka tjänsten på fötterna igen 🙂

Vill du veta mer vad Curve är för något så kan du läsa mer om det här. Om du är intresserad använd gärna min tipslänk, eller min kampanjkod “HUMQK ” vid registrering. Då kommer du få 5GPB att spendera när du använt kortet första gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.