Nyheter

Curve introducerar “Curve Credit”

2020-06-08

Curve Credit, en ny tjänst från fintech företaget. Där man kort kan säga att det likt många kreditkort att man kan välja att betala ett köp senare. Du kan jämföra det med t.ex. P.f.c. delbetala eller Klarnas delbetalningstjänst. Det är alltså en tjänst där du kan välja att dela upp din betalning och betala tillbaka i en avbetalningsplan.

Till skillnad från t.ex. Klarna så behövs tjänsten inte integreras med någon webbshop utan det är integrerad tillsammans med “Go back in Time” där du istället för att skifta betalningen till ett annat kort så väljer du att flytta betalning till Curve Credit. På det avseende så liknar tjänsten mer P.f.c. delbetala tjänst.

Ifall du är intresserad att bli en utav de första att pröva Curve Credit tjänsten, innan det kommer ut officiellt, så kan man klicka in här för att anmäla ditt intresse. Du kommer då även hjälpa mig att hoppa fram 10 platser fram i kön 😉

Vill du veta mer vad Curve är för något så kan du läsa mer om det här. Om du är intresserad använd gärna min tipslänk, eller min kampanjkod “HUMQK ” vid registrering. Då kommer du få 5GPB att spendera när du använt kortet första gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.