Nyheter Rant

Nu äntligen är kortet här!

2020-06-05

I dagarna har jag sprungit väldigt ofta för att titta till ifall mitt kryptokort har kommit. Visste att det skulle komma någon dag denna vecka, så jag gick till och med ett par gånger extra för att se ifall det hade kommit. Varje dag blev man dessvärre besviken.. Men idag, efter att ha tittat till två gånger innan, så såg jag ett brev som låg i postfacket!

Kortet ser riktigt tjusig ut, och väger rätt tungt i handen. Väl när jag tog ut kortet från fodralen så var det bara vips att lägga in det till Curve. Vet vad ni kanske tänker, men kortet kommer också ligga i plånboken kanske? ^^” men i första hand kommer jag använda det via Curve som jag kan använda ApplePay med. Extra bra vid dessa tider 😉

Ett första test med kortet har också gjort. Jag använde Curves “Go Back Time” funktion och flyttade på min Netflix betalning till kryptokortet. Och vips kryptokortet kände genast igen att det är en inbetalning till Netflix och jag fick både cashback och rabatt-cashback på det!

Allt-i-allo, så är jag sjukt nöjd med kortet hittills, om ett par dagar kommer det dra månadsavgiften till Spotify också. Då kommer ytterligare cashback att dimpa ned i kontot 🙂

Du kan läsa mer om vad deras kort erbjuder i ett inlägg som jag skrivit här. Om du är intresserad så kan du använda min tipslänk eller så kan ni ange mitt referalkod “KP2HGW6L17“. OBS att man numera måste köpa 50MCO och sedan också låsa det i 6mån för att man ska få 50USD i bonus. Men om du är intresserad att pröva på så kan du skaffa deras blå “plastkort” helt gratis, men som ger 1% cashback.

Only registered users can comment.

  1. Tjena! Jag funderar på att skaffa kortet också, men är nyfiken på växlingskurserna mellan min svenska bank, deras EUR wallet och köpen jag gör för SEK. Har du koll på ungefär vad de ligger på? Om de är som Forex växlingskurser så borde det vara flera procent för tvåvägskonverteringen.

    1. Hej Simon, roligt att du har fått intresse för kryptokortet. När jag ska toppa mitt Crypto kort så använder Revolut som mellanhand. Dvs. först överför jag SEK till Revolut som jag sedan växlar till EUR, och sedan toppar jag till Crypto kortet med ett virtuellt kort som jag har skapat på Revolut. Varför denna väg är pga. Revolut ger interbankkurs när jag växlar från SEK till EUR. Om du tänker använda din hembank för att växla till EUR så får du kolla upp med vad de tar, samt eventuella valutapåslag. Jag rekommenderar hursomhelst att du ska använda Revolut istället. Gällande köp med Crypto kortet så använder det VISA växlingskurser, som är ungefärligt interbankkursen. Vid de köpen som jag har kollat så brukar de diffa runt att 0.2-0.5%. Men med tanke på cashbacken som jag får tillbaka när jag handlar så är det försumbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.