Nyheter Rant

Nu äntligen är kortet här!

2020-06-05

I dagarna har jag sprungit väldigt ofta för att titta till ifall mitt kryptokort har kommit. Visste att det skulle komma någon dag denna vecka, så jag gick till och med ett par gånger extra för att se ifall det hade kommit. Varje dag blev man dessvärre besviken.. Men idag, efter att ha tittat till två gånger innan, så såg jag ett brev som låg i postfacket!

Kortet ser riktigt tjusig ut, och väger rätt tungt i handen. Väl när jag tog ut kortet från fodralen så var det bara vips att lägga in det till Curve. Vet vad ni kanske tänker, men kortet kommer också ligga i plånboken kanske? ^^” men i första hand kommer jag använda det via Curve som jag kan använda ApplePay med. Extra bra vid dessa tider 😉

Ett första test med kortet har också gjort. Jag använde Curves “Go Back Time” funktion och flyttade på min Netflix betalning till kryptokortet. Och vips kryptokortet kände genast igen att det är en inbetalning till Netflix och jag fick både cashback och rabatt-cashback på det!

Allt-i-allo, så är jag sjukt nöjd med kortet hittills, om ett par dagar kommer det dra månadsavgiften till Spotify också. Då kommer ytterligare cashback att dimpa ned i kontot 🙂

Du kan läsa mer om vad deras kort erbjuder i ett inlägg som jag skrivit här. Om du är intresserad så kan du använda min tipslänk eller så kan ni ange mitt referalkod “KP2HGW6L17“. OBS att man numera måste köpa 50MCO och sedan också låsa det i 6mån för att man ska få 50USD i bonus. Men om du är intresserad att pröva på så kan du skaffa deras blå “plastkort” helt gratis, men som ger 1% cashback.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *