Nyheter

Crypto.com kortet påväg!

2020-05-27

Efter drygt 1.5år så är nu Crypto.com kort påväg till mig. Slutet av januari iår skrev jag ett inlägg om att CdC (Crypto.com) började med en process verifiera adresser på de som hade ansökt om korten inom EU. Nu efter fyra månaders väntetid har då mitt kort skickats iväg, och ska förhoppningsvis komma fram till mig om drygt en vecka!

Du kan läsa mer om vad deras kort erbjuder i ett inlägg som jag skrivit här. Om du är intresserad så kan du använda min tipslänk eller så kan ni ange mitt referalkod “KP2HGW6L17“. OBS att man numera måste köpa 50MCO och sedan också låsa det i 6mån för att man ska få 50USD i bonus. Men om du är intresserad att pröva på så kan du skaffa deras blå “plastkort” helt gratis, men som ger 1% cashback.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.