Tips

Gaming till ett lite billigare pris

2020-05-26

Eftersom situationen som vi har nu så spenderar du kanske lite mer tid inomhus än utomhus? Du kanske har dessutom har massor av tid att pölja ner skämshögen som byggts på Netflix. Du kanske nu har en del tid på att spela igenom de spelen du har i din steamkatalog?

Tänkte iallafall tipsa dig om hur man kan få tag på PC-spel till ett lite billigare pris. Vanliga fall brukar nya spel ligga på runt 600kr, och som kanske sjunker ned till halva priset efter ett par månader? Jag brukar sällan köpa dessa spel om jag verkligen inte vill spela det. Utan jag brukar istället vänta att det ska finnas trevliga bundles på t.ex. Humble Bundle.

Humble Bundle är en sida som varje månad släpper bundle som innehåller diverse spel. Idag släppte det till exempel en bundle som innehåller spelet Cities Skylines samt ett par DLC:er. Det finns olika prisnivåer på dessa bundles, men från det lägsta nivån brukar det alltid börja på 1€. Det trevliga med Humble Bundle är dessutom att du kan välja att betala mer också om du t.ex. skulle vilja donera extra pengar till välgörenheten. Vilket också är Humble Bundles affärsidé.

En annan trevlig sak på Humble Bundle är deras månadspaket Humble Choice. Vilket är som en månadsprenumeration där du mot en månadsavgift får upp till 9 spel. Oftast innehåller det minst 1-2 AAA spel. Månadsavgiften för det ligger från 13.99€ för basplanen, och 17.99€ för premiumplanen. Om du tecknar upp dig nu kan du till och med 40% rabatt på premiumplanen ca 10.8€. Alltså till ett pris som är ungefär månadsavgiften på Spotify! Erbjudandet går ut om två dagar så passa på nu

Om du gillar det du läste använd då gärna min tipslänk när du tecknar dig på Humble Choice. Tipslänken i sig kommer inte ge dig någon bonus utan jag får en liten arvode bara 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.