Erbjudanden

110kr gratis från Revolut

2020-03-10
-910Dagar -23Tim -33Min -48Sek

Fick nyss en notis från Revolut som säger att de nu återigen erbjuder nya användare lite pengar om man ansöker deras kort. Jag har skrivit om det tidigare ett par gånger, då erbjöd man nya användare 200kr. Denna gång är det lite mindre men fortfarande en liten peng, 110kr, men det är fortfarande lite pengar som man princip får gratis bara om man skaffar deras kort.

Under de kommande 21 dagarna så kan du använda min inbjudningslänk och registrera dig för att få 110kr i gåva. När du gör det får även jag motsvarande belopp för att jag värvade dig. Låter som en bra deal väl? Observera att vid registrering behöver du verifiera dig med ett giltigt ID-handling. För att sedan få 110kr behöver du även beställa kortet, som kommer med post hem till dig, och slutligen måste du använda kortet en gång. När du gjort dessa steg så kommer du få 110kr till att spendera i kortet!

Om du inte vet vad Revolut är så kan jag säga att det är ett prepaid kort som ger dig många fördelar. Du kan läsa mer om kortet i ett inlägg som jag skrivit här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.