Nyheter

Snabbare återbetalning med Curve

2020-03-01

Hallojs, var ett tag sedan jag skrev något här ^^”

Tidigare har det varit många klagomål från användarna om att återbetalningar har tagit alldeles för lång tid. Ibland har det varit så att i appen står det att pengar har återbetalats, men att det ändå har tagit lång tid innan det faktiskt kom pengar tillbaka till det underliggande kortet. Det har gjort att många som använder Curve fick tänka till en extra gång om de verkligen ska använda Curve kortet till betalning…

Vilket fall, med anledning till denna lilla text så vill jag meddela om att Curve numera fixat återbetalningsproceduren så att det går mycket snabbare. Det säger själv att det numera ska ta allt ifrån 1-5 dagar tills återbetalnings kommer in till det underliggande kortet. Jag har inte själv kunnat bekräfta ifall det stämmer. Men om det finns någon här som hunnit testat det eller kanske kommer göra det inom det närmsta perioden får gärna skriva en kommentar om hur det gick 🙂

Vill du veta mer vad Curve är för något så kan du läsa mer om det här. Om du är intresserad använd gärna min tipslänk, eller min kampanjkod “HUMQK ” vid registrering. Då kommer du få 5GPB att spendera när du använt kortet första gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.