Nyheter

Curve + Apple Pay = sant

2020-01-28

En feature som jag har väntat länge på att det skulle komma har nu äntligen landat på Curve och det är nämligen Apple Pay. Vilket betyder att jag nu kan använda Apple Pay med alla mina betal- och kreditkort. Till skillnad från GPay, och Samsung Pay så tror jag inte Apple Pay är begränsat till kort som är utgivna i UK. Pröva och lämna en kommentar om ni kan lägga in erat Curve till Apple Pay 🙂

Det som saknas nu är 3D secure stödet. Efter det då kommer jag kunna använda Curve fullt ut till 100%. Och det positiva är att det feature:n ligger i deras Work-in-Progress lista!

Vill du veta mer vad Curve är för något så kan du läsa mer om det här. Om du är intresserad använd gärna min tipslänk, eller min kampanjkod “HUMQK ” vid registrering. Då kommer du få 5GPB att spendera när du använt kortet första gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.