Kryptovaluta Nyheter

Äntligen Crypto.com!

2020-01-27

Ni som har hängt med min blogg sedan start kanske vet om att jag har köpt en liten andel i en kryptovaluta som heter MCO. Det är för att jag sedan ska kunna få ett utav marknadens bästa prepaid kort som ger högst cashback.

Nu har Crypto.com efter ett års väntan, för andra som har varit med sen start har väntan varit ännu längre. Men nu har då alltså Crypto.com startat igång adress verifikationen. Det är för att de ska kunna verifera att du är den personen som ska ha kortet.

Jag blev klar med verifikationen för ett par dagar sedan. Men har varit lite seg med att skriva om det. Vilket fall så är jag nu mycket taggad på att få hålla kortet i handen. Dock kommer jag till en början inte kunna använda det eftersom kortet som kommer, kommer i sitt nuvarande form bara kunna användas till att betala i EUR, eller GBP om man är bosatt i Storbrittanien. Dock hoppas jag att man ska likt Revolut kunna ha diverse valutor i kortet och sedan betala med det valuta som kassan vill ha.

Du kan läsa mer om vad deras kort erbjuder i ett inlägg som jag skrivit här. Om du är intresserad så kan du använda min tipslänk eller så kan ni ange mitt referalkod “KP2HGW6L17“. OBS att man numera måste köpa 50MCO och sedan också låsa det i 6mån för att man ska få 50USD i bonus. Men om du är intresserad att pröva på så kan du skaffa deras blåa “plastkort” helt gratis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.