Tips

Prova på Bynks kort och få 100kr att spendera

2020-01-13

Bynk är ett fintech bolag som erbjuder diverse smarta tjänster bland annat trygghet vid handel på Blocket. Deras senaste, eller inte riktigt så nytt längre kanske, är att de nu även erbjuder ett prepaid kort. Det är till sitt yttre likt Revolut, med att de erbjuder billiga växlingskurser, samt att du inte betalar någon valutapåslag m.fl. Kortet är dessutom likt P.F.C. med att du kan Swisha in pengar snabbt och smidigt till kortet.

Kortet är idag under test, och de söker därför flera som kan testa använda deras kort som tacken får man då 100kr på kortet som du kan spendera. Obs. Du behöver ett unikt länk som jag genererar åt er. Jag får inget utav det. Dock önskar jag att man fick det… Ifall du är intresserad skriv då en kommentar här under med ditt e-post så skickar jag in inbjudningslänk till dig.

Kortet i sig tycker jag personligen är mer utvecklad än P.F.C. när det gäller funktionalitet till e-shopping. T.ex. du kan aktivera så att e-shopping tillåts, du kan även blockera visa regioner så att kortet inte går att användas där. Bynks kort är desto inte lika bra som Revolut där man bl.a. kan ha diverse konton för specifik valuta. Har du ett P.F.C. idag så kan du komplettera det med ett Bynk kort, eftersom P.F.C. är ett Mastercard medans Bynk är ett Visa kort.

Något som jag tror är unikt med Bynks kort är att du kan ansöka Bynkkrediten, vilket gör så att kortet fungerar som ett kreditkort. Du får då ett buffert på 10 000kr, och du kan enkelt täcka kreditskulden genom att swisha in pengar. Dock så kommer jag nog inte använda den funktionen eftersom det är då bättre att använda ett kreditkort som ger cashback då istället. Vilket kreditkort som ger bäst cashback kan du läsa här.

Only registered users can comment.

    1. Hej Stefan, ursäkta för den sena svaret. Jag tycker att Bynk, eller Rocker som det kallas nu, fungerar helt okej. Om du har prövat på Revolut, eller den svenska motsvarigheten P.F.C. då vet du vad du har att förvänta. Något som är unikt med Bynk är att det fungerar som ett kreditkort också, eftersom du kan ansöka om ett kreditdel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.