Tips

Tåget som blev försenad 2h

2019-12-27

Jag väntade på att tåget skulle komma vid perrongen. Lite visste jag att det skulle inte komma fram två timmar senare. Jag tänkte att jag var smart och inte gick ut tidigt eftersom SJ appen plingade till och sa att tåget kommer bli försenad. Det slutade istället med att det tåget blev försenad inte en gång, två gånger utan det blev försenad fem gånger tror jag.

Men jag var inte sur för det, utan jag var smart nog och gick in till tågstationen varje gång det hördes från högtalaren att tåget nu kommer bli försenad igen.

Till det jag ville berätta då. Tydligen går det att begära ersättning om tågresan blir försenad. Förmodligen något som är jätte självklar för några, men jag visste om det. Det var väldig smidigt att anmäla in till SJ dessutom, och det är något jag ger tummen upp till dem. För liknande företag med dessa system brukar vanligtvis vara väldig krångliga.

Du kanske har också drabbats av försenade tåg idag? Kila då in på denna sida där du kan kräva upp till 100% av biljettpriset tillbaka 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.