Nyheter

Nu kan du swisha med Curve

2019-12-20

I dagarna släppte Curve sin Swish funktion som de enkelt kallar för Curve Send. Jag prövade tjänsten idag. Kort kan jag säga att det fungerar hur smidigt som helst. Det unika med deras ”Swish” är att du kan skicka i en utav de tjugofem olika valutor som de stödjer. Det andra som funktionen som skiljer sig helt från Swish är att du skickar pengar från det underliggande kortet. Mottagaren som tar emot pengarna kommer sedan kunna välja till vilket underliggande kort man vill ta emot betalningen.

Helt unik i sin slag. Curve säger dessutom att det är helt avgiftsfritt. Jag kan inte själv bekräfta om det är sant ännu. Då jag fortfarande väntar på att min ”swish” ska komma fram. Det enda nackdelen som det finns är att till skillnad från Swish, där du får betalning direkt, så kommer det ta allt från 30min till 3dagar. Det är inte precis snabbt men mottagaren får åtminstone en bekräftelse på att pengar har skickats till hen.

Vill du veta mer vad Curve är för något så kan du läsa mer om det här. Om du är intresserad använd gärna min tipslänk, eller min kampanjkod “HUMQK ” vid registrering. Då kommer du få 5GPB att spendera när du använt kortet första gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.