Tips

Använd Curve på Black Friday och få chans att vinna £20-£1000!

2019-11-23

Black Friday är en stor readag som börjades i USA, och som traditionellt firades efter Thanks Giving. Om man inte har sovit i någon bakhörn så har man kanske märkt av att det blivit en stor grej i Sverige. Många onlinehandlare har dessutom gjort varianter och startar redan en hel vecka innan och kallar det för Black Week.

Vilket fall var de inte det som jag tänkt berätta om. Utan det som jag ville berätta om är att Curve nu delar bort £15000. Lyckliga vinnare kan få allt mellan £20-£1000 i Curve Cash. Det som du bara behöver göra för att vara med i tävlingen är att du använder Curve under Black Friday. OBS att det måste vara en shoppingstransaktion. No strings attached, använd kortet bara och håll tummarna på att du vinner. Mer info kan du läsa här också.

Curve är ett betalkort som kan ersätta alla dina betalkort med ett kort från Curve. Du kan läsa mer, vad jag skrivit om kortet, här. Om du inte redan har ett konto då kan du använder min tipslänk, eller ange min kampanjkod “HUMQK” vid registrering då får du även £5 att spendera när du använt kortet första gången!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.