Tips

Fixa biobiljetter med Klarna kortet

2019-10-17

Visste du att Klarna har ett betalkort som du kan handla med och som du sedan kan välja att antingen betala direkt eller på en faktura? Kortet är lik Revolut med att du sköter allting via en app, Klarna tar inte någon valutapåslag, och kortet är helt avgiftsfritt. Dock fungerar kortet inte som Revolut att du måste fylla på det med ett belopp först, som du sedan har att spendera. Klarnakortet fungerar här istället som ett kreditkort där du kan välja att betala beloppet på en faktura. Du kan också välja att betala beloppet direkt. Vilket då fungerar precis som ett vanligt bankkort.

Men det var inte det jag ville prata om. Just nu kan du få ett extra biobiljett om du använder Klarna kortet när du köper en biobiljett. Dock måste du först ha använd kortet och handlat för minst 1000kr under en 30-dagars period. Samt att erbjudandet endast gäller fram till 30/11 2019.

Om du blev intresserad så kan du ansöker Klarna kortet, och det gör du enklast via Klarna appen! Förresten om du köper en mellanpopcorn med Klarna kortet så får du en extra på köpet. Passa på! Du kan läsa hela erbjudandet här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.