Tips

Extra kort

2019-08-13

Innan GDPR direktiven slogs igenom så hade de flesta kreditkortsutgivare möjligheten att ansöka om ett extrakort. Vad det innebär då var att man till samma kreditkonto hade ett extra kort kopplat till där kredit tas ifrån. Det var en perfekt lösning ifall är sambo eller gift och vill ha ett konto där man delade på diverse kostnader. Det var också en perfekt lösning för att tillsammans samla återbäring, ifall man hade ett sånt kreditkort, t.ex. Preem, eller Shell Mastercard.

Numera efter GDPR så har de flesta kreditkortsutgivare tagit bort extrakort. Det kanske är en tidsfråga innan de åter kommer att ge kunder möjligheten till ett extra kort. Men under den väntan så finns det faktiskt ett alternativ där man kan få ett extra kort. Man kan nämligen använda Curve som agerar som ett extra kort. Då kommer du använda Curve, medans t.ex. din sambo använder det kreditkort som du lagt till Curve som ett underliggande kort.

Förutom den trevliga funktion så har Curve andra funktioner också som du kan läsa om här. Om du är intressad använd gärna min tipslänk, eller använd min kampanjkod “HUMQK ” vid registrering. Då kommer du få 5GPB att spendera när du använt kortet första gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.