Tips

Cashback tillbaka när du handlar

2019-07-20
Innehåller värningslänkar

Vid det här laget har du kanske sett ett antal sidor som ger cashback tillbaka på ett köp du gjort. Det här inlägget handlar om en sådan tjänst igen. Dock är det fokus på cashback när du handlar på Webhallen.

Webhallen är en butik som jag gillar starkt. De har en belöningssystem där du kan få diverse erbjudande och bättre priser ju mer du handlar hos dem. Det tråkiga är att det inte finns några sidor som erbjuder cashback på köpen hos dem.

Tidigare har Refunder och Remember erbjudit det, men det är något som de inte längre gör tyvärr. Dock har jag hittat en ersättare som heter Reward Network (reflänk), som ger dig 2,4% cashback. Om du kombinerar det med t.ex. Komplett Banks (reflänk) kreditkort så kan du få ytterligare 2% i cashback!

Gillar du också Webhallen tycker jag att du använda Reward Network på ditt nästa köp. Använd gärna min inbjudningslänk eller ange “395Tnn” när du registrerar dig på Reward Network. Om du vill veta mer Komplett Banks kreditkort så har skrivit om det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.