Kryptovaluta

Få 50USD genom Crypto.com nya tipsprogram

2019-07-17

Uppdatering 2019-07-17 14:35:
Pga, stor inflöde av användare som registrerat sig via tipsprogrammet har Crypto.com valt att ändra på villkoren. Nu behöver du låsa minst 50MCO för att få belöningen. Att låsa 50MCO innebär att du även kommer få ruby kortet när det släpps i Europa. Notera att låst MCO kommer förbli låst i minst 180 dagar innan du får låsa upp det.

För drygt tre dagar sedan lanserade Crypto.com äntligen sitt fintech kort till den amerikanska marknaden. Och det är ett stort steg framåt för bolaget då de sen tidigare bara har kort lanserat i Singapore. I deras roadmap ser ni att Europa står på tur att lanseras. Dock för att påpeka så har det tagit en bit över två år för att få kortet lanserat i USA.

Trots att väntan kan bli lång så har de gång på gång lagt till nya features till kortet, och i appen. Ni kan läsa mer om det här. Nyligen har de startat en ny tipsprogram där man kan få 50USD värt MCO (deras kryptovaluta) var. Det som krävs är att du efter registreringen gör en godkänd transaktion. En godkänd transaktion kan vara köpa någon kryptovaluta med kort eller banköverföring i deras app.

Här är min tipslänk eller så kan ni ange mitt referalkod “KP2HGW6L17“.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.