Kryptovaluta

Släppdatum satt för Crypto.com kortet!

2019-06-25

Vid förra AMA, så fick Kris en fråga om när kortet skulle släppas till USA varvid han sa att det skulle komma snart. Det handlar inte om månader utan om veckor innan det skulle komma sa han. Idag kom det en uppdatering på deras bloggsida där de bland gav oss en uppdaterad look på korten, och det största nyheten ett datum då korten ska komma. Vilket nu är satt till den 14:e Juli.

Jag har tidigare skrivit om kortets fördelar här som du kan en hyfsat bild på vad kortet erbjuder. Om du är intresserad så kan du använda min referlänk (https://platinum.crypto.com/r/kp2hgw6l17) eller ange min referkod KP2HGW6L17 när du registrerar dig så kommer du få 40USD som ett startbonus 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.