Kryptovaluta

Slut på CRO Airdrops…

2019-06-20

För er som följt mig ett tag så vet ni kanske att jag har låst en kryptovaluta som heter har förkortningen MCO (Crypto.com). Det är bl.a. för att det krävs för att få deras krypto debitkort, men också för att man månadsvis får airdrops. Airdrops kan man kort säga att det är en form av utdelnings som man får varje månad.

Idag kom de med en uppdatering om CRO airdrop där de säger att de kommer avbryta programmet med omedelbar verkan den 25:e juni.

Lite tråkigt då en stor anledning till att jag skaffade MCO från början var att de gav en så förmånlig CRO airdrop. De gav ingen tydlig förklaring till varför de kommer sluta med airdrops. Men gissningsvis tror jag det beror på att man kanske var tvungen till det för att få släppa deras kryptokort på den amerikanska marknaden. Nu får jag väl hålla tummarna att de inte kommer bli en trend där de kommer med fler uppdateringar som leder till försämringar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.