Tips

Tjäna extra pengar på att göra undersökningar

2019-05-24

Om ni inte visste om det så finns det ett antal tjänster på Internet där du kan svara på frågor till en undersökning så får du lite pengar som kompensation för det. Det är ingen stor summa, men det är många bäckar små. Om du är som jag som ibland slösurfar på fikapausen på jobbet, då kan du använda den tiden till att svara på undersökningar istället 🙂

Ebuno är en plattform där de samlar in undersökningar från andra plattformar. Jag tror de själva inte erbjuder undersökningar utan är bara en aggregator. En liten trevlig funktion som de har är att man efter varje undersökning kan välja om man vill satsa pengarna och få chans till 2x eller 3x pengarna tillbaka. Jag har prövat det med lite varierande resultat. Om är som jag som vill tjäna lite extra vid sidan av slösurfandet gör det på Ebuno använd gärna min referral länk 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.