Tips

Biobiljetter gratis-ish

2019-05-11

Jag gillar att gå på bio för att titta på de senaste flixar som trendar.  Den senaste filmen som jag såg på biografen var Avengers Endgame, som jag på slutet fick lite blandade känslor om… men det är en annan historia att förtälja 😉

Biobiljetter är inte billiga, hade jag köpt biljett till Endgame som vanligt så hade det kostat mig 155kr. Till Endgame använde jag ett företagskuponger istället som jag fått genom att samla poäng/pengar via deltagande av diverse undersökningspaneler. Det är ett sett att få tag på gratis-ish biobiljetter. Ett annat sätt att få tag på gratis/billiga biljetter är erbjudande som ibland dyker upp bl.a.  på sociala medier. Bland de som erbjuder just nu är Spiltan, som erbjuder två gratis biobiljetter till nya kunder som startar ett månadssparande hos dem, eller om existerande kunder höjer sitt befintliga månadssparande. För att delta i det så ska du, efter att du startat ditt månadssparande, skicka ett mejl till fonder@spiltan.se och kampanjkoden “Spiltan-aktieägare19”. Obs erbjudandet gäller fram till den 30:e juni 2019.

Passa på nu, det finns inget att förlora utan att bara vinna. Lite kort för er som inte känner till Spiltan så är de en investmentbolag likt Investor och Kinnevik, och de har i sin portfölj framgångsrika företag bl.a. Paradox för att nämna några 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.