Recension

Bästa cashback kortet 2019 uppdatering

2019-04-05

 Jag skrev i januari om det bästa kreditkortet som gav mest cashback. Vid den tiden skulle jag nog rekommenderat alla att ta Shell eller Preem mastercard som ger 0,5% i cashback. Vid den period hade jag faktiskt hört talas om ett kreditkort från Komplett. Precis Komplett, samma som e-shoppen som säljer elektronik produkter. Tydligen är det en stor koncern som även erbjuder banktjänster.
Vid den tiden gav deras kreditkort cashback också, dock var den inte i speciellt bra. Eftersom cashback:en som man tjänade in gick bara att användas på Kompletts e-shop.
Nu ett par månader senare så har villkoren förändrats och helt plötsligt har deras kreditkort blivit ett mycket attraktivt alternativ, speciellt då kortet inte har någon årsavgift dessutom.

Lite grann om cashbackupptjäning.

Man får inte tillbaka SEK, utan man får bonuspoäng tillbaka där 1p motsvarar 1 SEK.
Dessa nivåer är det som gäller

  • 4% bonus på köp från Komplett.se 
  • 2 % bonus på köp från e-shoppar, som är registrerade av Mastercard
  • 1 % bonus på alla övriga varuköp

Förutom det så kan man max få 500 bonuspoäng per månad, och max 2000 bonuspoäng under de senaste 12 månaderna. Så om du inte handlar för mer än 12500kr, 25000kr, eller 50000kr i månaden så är det lugnt. Handlar du mer än det så kommer du inte få några bonuspoäng för det.

Hur eller vad kan man använda bonuspoängen till då? 

Poängen går inte att ta ut i kontanter. Det man kan göra dock är att dra av bonuspoängen på fakturan, vilket görs på mina sidor när man har loggat in på Komplett Banks sidor.

Nog pratat, om du är en cashback jägare som jag så tycker jag att du ska ansöka Komplett Banks kreditkort. Här är en snabblänk (reflänk) också 😉

Only registered users can comment.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.