Kryptovaluta

Uppgraderade till ett Royal Indigo kort

2019-03-13

Tidigare skrev jag om att jag slog till och låste in 50 MCO för att få Ruby kortet. Sen dess har jag faktiskt haft det i tanken hela tiden att jag vill ha nästa nivån i kedjan där det krävs att man låser in 500 MCO. Kortet ger 3% cashback, rabatt på Netflix och Spotify, och dessutom ger det mig fri tillgång till flygplats-lounges. Jag hoppas denna investering kommer ge mig tillbaka pengarna. Än så länge har det inte kommit några konkreta bekräftelse att kortet ska släppas i EU zonen. Enligt deras roadmap så ligger USA närmast på tur, medans EU så har de sagt “It’s on track” bara. Det har varit mycket i socialamedia, och jag “tror” på att deras kryptokort kommer bli framgångs rikt.

Ifall du är intresserad av det så kan du använda min referralkod “KP2HGW6L17” eller tipslänk där du kan få 40USD. De har ett kort som det är gratis, så det är ingen krav på att man måste köpa och låsa MCO token.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.