Kryptovaluta

Står i kö för att få ett kryptokort

2019-02-20

Tjänsten som jag har investerat i kryptofonden “Crypto Invest” har också ett fintech kort. Idag slog jag till och låste in 50MCO tokens för att reservera ett ruby steel kryptokort. Varför jag gjorde det är på grund att de nyligen uppdaterade på cashback och lade dessutom till rabatter.

Tidigare hade deras gratis kort (midnight blue) ingen cashback, men nu ger även det 1% i cashback vilket var vad ruby steel gav innan. Nytt också på de korten som hör till de högre nivåerna är rabatten på Spotify, Netflix, Expedia, och Airbnb, vilket kommer till handy då jag prenumererar på Spotify och Netflix 🙂

Innan ändringen så hade korten redan redan hyfsat cashback, men nu är det alltså ännu bättre!
Något att påpeka är att Spotify och Netflix rabatten så kommer man fortfarande behöva betala fullpriset till respektive tjänst, men du kommer sedan få motsvarande tillbaka i MCO token. I skrivande stund så är en MCO token värd ca 28,5kr

Erbjudandet är lite grann av “too good to be true”. Men förhoppningsvis kommer det bli sant. Något som jag funderar över är huruvida de kommer kunna erbjuda den höga cashbacken i och med att EU har sedan 2015 satt en restriktion på hur höga avgifter banker får ta ut från korttransaktioner.

Om du är intresserad av vill läsa lite mer om Crypto.com så kan du besöka deras sida här. De har även en Reddit community där man kan få sina funderingar besvarade. Och om du blev intresserad och tänker ansöka om ett kort också så kan du använda min tipslänk eller ange min referkod “KP2HGW6L17” när du registrerar dig så kommer du få 20USD som ett startbonus.

Uppdatering 2019-07-17
Jag har, som ni kan läsa här, uppgraderat mitt kort till nästa tier. Så med min tipslänk kan ni nu få 40USD när ni registrerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.