Rant

Första blogginlägget

2019-01-13

Drar igång denna blogg med att berätta lite grann om mig själv.
Jag är en “småsparare” som gillar spel och sånt, men som också tycker om att spela badminton då och då. Något som jag blivit än mer intresserad av på senare tiden är fintech. Hur man på ett smartare sätt kan använda sig av diverse bank service.

Det är just utav denna anledning som jag drar igång denna blogg. Jag kommer skriva om diverse fintech tjänster det finns, men eftersom det säkerligen kommer finnas fler än vad jag kan skriva om så kommer jag enbart skriva om sånt som jag tycker verkar vara intressant 😉

Förutom att jag kommer skriva om mina spaningar som jag gör inom fintech, så kommer jag nog skriva en och annan deal spaning. Jag tycker om att berätta för mina vänner när jag hittar bra deals, varför inte ta ett steg längre ut och berätta om det till potentiella intresserade läsare!

Hur som haver tills nästa gång 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.